Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Rádio_FM zverejnilo nominácie 14. ročníka Radio_Head Awards

.sita .kultúra

Nominácie na hudobné ceny Radio_Head Awards sú známe.

Rádio_FM zverejnilo nominácie 14. ročníka Radio_Head Awards

Od začiatku januára poslucháči Rádia_FM a odborné poroty vyberali svojich favoritov v 13 kategóriách. najviac nominácii získali Chiki liki tu-a, Isama Zing a dvojica Lash & Grey. Svoje nominácie v kategórii Album roka vybrali aj zástupcovia médií. Víťazov Radio_Head Awards za rok 2021 spozná verejnosť v druhej polovici marca.

V kategórii Album roka o cenu zabojujú Chiki Liki Tu-a, Katarzia, Saténové ruky, Lash & Grey a dvojica Vec Švidraň, ktorá svojím debutom Hudba k láske boduje aj v kategórii Debut roka. Prekvapením je kategória Skladba roka, kde si nominácie rozdelili len traja interpreti - Chiki Liki tu-a, Lash & Grey a FVLCRVM.

Objavom roka sa môže stať Tamara Kramar, Lotta, projekt Quatro Emocione, Noční jazdci, ale aj Andreas Imrich, frontman kapely Talkshow, ktorý rozbehol sólovú kariéru.

Súčasťou Radio_Head Awards sú už tradične aj porotcovské kategórie, v ktorých svojimi minuloročnými nahrávkami zaujali aj Solamente naturali, Altar Quartets, Lukáš Oravec, Tomáš Prištiak, Ivana Mer, Sisa Michalidesová, Čad či projekt Blame Your Genes.

Počas udeľovania cien, ktoré aj tento rok prebehne počas dvoch dní 25. - 26. marca v Slovenskom rozhlase, spoznáme aj držiteľa ceny Album roka / Cena novinárov. Hudobní odborníci sa takmer zhodli s hlasovaním poslucháčov, keď do 2.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite