Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Padedé s Robinom

.elena Akácsová .kultúra .zásah

„Toto bolo také super predstavenie, že vám odpúšťam nielen ten otrasný balet minule, ale môžete ma zobrať na dve ďalšie zlé predstavenia nabudúce!“ povedal veľkoryso Robin, deväťročný syn mojej kamarátky. 

Padedé s Robinom R. Rehák/snd Deväťročného Robina viac bavila Krútňava ako prestavenia pre deti.

robin je úžasne vnímavé chalanisko, ktoré so mnou od maličkého mala ochotne chodí na všakovaké predstavenia od bábkového divadla až po opery. Viac ho bavila Krútňava ako prestavenia pre deti, ten otrasný balet bola Spiaca krásavica v SND. Naozaj to bola fuška, vydržať tri hodiny všetky tie nekončiace sa klasické sóla, pas de deux a divertissementy. Ale vydržali sme!

Ešte zo žiadneho predstavenia sme s Robinom neodišli skôr, i keď ja by som veru z niektorých najradšej zdrhla už v prvej polovici. Ale keď vydrží on, neskuhre, že sa nudí a poďme preč, nemôžem byť ja tá neposednejšia. Darmo, evidentne je na výdrž zo školy trénovaný lepšie ako ja a divadlo je asi zábavnejšie ako hodina vlastivedy. Väčšinou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite