Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na Pohodu príde Róisín Murphy, Dj Shadow i československá špička

.filip Olšovský .kultúra

Festival Pohoda na dnešnej tlačovej konferencii zverejnil ďalšie zaujímavé mená, ktoré v júli budete môcť vidieť na trenčianskom letisku.

Na Pohodu príde Róisín Murphy, Dj Shadow i československá špička Roy J Baron/Camerapress/profimedia 13. február 2016, Bristol, Anglicko: Róisín Murphy na vystúpení v rámci festivalu The 6 Music Festival.

róisín Murphy pozná väčšina hudobných fanúšikov ako členku kapely Moloko, ktorej najväčšie hity rotovali na prelome tisícročí aj v slovenských rádiách. Potom, ako sa Róisín rozišla so svojím priateľom a druhou polovicou Moloko Markom Brydonom, rozhodla sa vydať na sólovú kariéru. V roku 2005 vydala album Ruby Blue, na ktorý neskôr nadviazala ďalšími dvoma štúdiovkami. V poslednom období sa jej tvorivo darí, za svoj minuloročný album Hairless Toys bola nominovaná na cenu Mercury Prize. Presne v pohodový piatok 8. júla by Róisín Murphy mala vyjsť ďalšia štúdiovka Take Her Up to Monto.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite