Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tolstoys: Dali sme si pravidlo, aby to bolo úprimné

.samuel Ivančák .kultúra .kultúra

Náročnejšou cestou k hodnotnejšiemu výsledku. Aj takto by sa dal definovať ich nový album No Limit to Love.

Tolstoys: Dali sme si pravidlo, aby to bolo úprimné CAROLINE MACKINTOSH Skupina Tolstoys: Pauline Grabe, Drew Deal, Ela Tolstova, Michal Smetana, Matej Herceg.

o Tolstoys sme na stránkach .týždňa písali pred dvomi rokmi. Kapelu sme zachytili v období, keď vydávala svoj druhý album Mirror Me. Slovami Ely Tolstovej príznačne nazvaný článok „Už trochu vieme, čo robíme“ môže poslúžiť ako výborný referenčný bod. Skupina, ktorá si svoju pozornosť na slovenskej scéne získala hneď vo svojich začiatkoch, sa za dva roky posunula opäť výraznými krokmi. 

vedia, čo robia

Je to úspešný príbeh, ktorý každého fanúšika mladej domácej hudby zaiste poteší. Tolstoys sa totiž ako jednej z neveľa slovenských kapiel podarilo rozbehnúť hneď od začiatku takým tempom, ktoré sa stáva realitou iných skupín až po niekoľkých rokoch snahy. Po veľkých festivaloch, úctyhodnom počte odohratých koncertov sa dostali aj do povedomia v zahraničí a zasvietili aj na najväčších obrazovkách na Times Square v New Yorku, keď sa stali tvárou globálneho playlistu na streamovacej platforme Spotify. Hýria tvorivosťou aj nápadmi, v čase vydania predošlého albumu už mali hotových niekoľko skladieb na ten nasledujúci. Inak tomu nie je ani dnes, ale nepredbiehajme. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite