Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prvé česko-slovenské turné Meowlau X Val sľubuje špeciálne zážitky

.redakcia .kultúra

Projekt Meowlau X Val sa teší z nadchádzajúceho česko-slovenského turné, spojeného s vydaním EP Daydream. Návštevníkom jednotlivých zastávok už mesiace pripravujú špeciálny program, z ktorého vzišla napríklad bratislavská Barbie Party, brnenské Valentínske Žúžo, či pražská Kuracia Párty. Tieto názvy berte viac ako doslovne.

Prvé česko-slovenské turné Meowlau X Val sľubuje špeciálne zážitky

barbie Party? Čo presne si možno predstaviť pod týmto názvom a odkiaľ sa vzal? Tak teda, od momentu, kedy sa človek stane majiteľom vstupenky na Barbie Party, mu je garantované, že ho na bratislavskom Pink Whale zavalí intenzívna fyzická prítomnosť barbín (minimálne 4 na meter štvorcový). To znamená, že sa celková atmosféra večera ponesie v takomto „ružovom duchu“. Návštevníci budú mať taktiež možnosť vypočuť si afterparty DJ-set Jureša „Fallgrappa“ Líšku. Názov Barbie Party sa odvíja od skladby s názvom Techno Barbie, ktorá je súčasťou EP Daydream. Čo sa týka hudobnej dramaturgie koncertu, Meowlau X Val si pripravili úplne nový hudobný set obohatený o real time samplovanie, ktorého sa počas celého turné chopí Jakub Čulík.  

Viac o ďalších zastávkach už nemožno prezradiť, návštevníci to jednoducho musia zažiť. 

Zoznam dátumov, miest a venues + support: 

  • 13.2.2024 Praha – Café V Lese / Kuracia Párty + IAmNøt 
  • 14.2.2024 Brno – Kabinet Múz / Valentínske Žúžo + Panoptikum 
  • 17.2.2024 Bratislava – Pink Whale / Barbie Party + Jureš „Fallgrapp“ Líška 
  • 23.2.2024 Nitra – Uránia / Hallucination Party + Naikavols 
  • 24.2.2024 Martin – Barmuseum  
  • 1.3.2024 Košice – Tabačka Kulturfabrik + Badfocus 

Meowlau X Val sú šťastní, že na svojich koncertoch budú po prvýkrát mať aj hudobný support. V Prahe akciu svojím DJsetom zakončí IAmNøt, brnenský koncert zase otvorí kapela Panoptikum. Na palube bratislavského Pink Whale zahrá svoj DJset Jureš „Fallgrapp“ Líška, nitriansku Urániu svojou éterickou atmosférou povznesie NaiKavols. V Košiciach Meowlau X Val uzatvoria svoje turné spolu s českým Badfocusom. Aj keď má každá zastávka turné svoju špecifickú tematiku, spájať ich bude nezabudnuteľné hudobné vystúpenie. 

Stream: Spotify

Sociálne médiá:  Instagram, Facebook.  WEB.  

Na vypočutie:

 

 

 

 

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite