Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Vrahovia mesiaca kvetov, Top Gun aj lúpež počas letu

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Streamovacie služby tento týždeň ponúkajú divákom plno zaujímavých príbehov. Spoznáte chlapca, ktorý chce byť dobrým, hoci ľudia v jeho okolí mu v tom nejdú príkladom. Navštívite Aljašku, kde budete pátrať po nezvestných vedcoch. Na svoje si prídu aj fanúšikovia Marvelu.

Seriálové a filmové tipy: Vrahovia mesiaca kvetov, Top Gun aj lúpež počas letu

Netflix

chlapec prehltne vesmír – 11. január

Eli  Bell sa túži stať dobrým človekom. Zdá sa však, že vo svojom okolí má len ľudí, ktorým sa v tomto smere veľmi nedarilo – biologického otca nepozná, matka sa zbavuje závislosti, jeho opatrovateľom je kriminálnik a pozná aj drogového dílera nevlastného otca. Podarí sa Elimu nájsť odpovede na otázky, ktoré ho trápia?

Dramatickú minisériu režírovali Bharat Nalluri, Jocelyn Moorhouse a Kim Mordauntová. Autorom scenára je John Collee. Eliho stvárnil Felix Cameron. Po jeho boku si zahrali Travis Fimmel, Simon Baker, Phoebe Tonkin a Lee Tiger Halley. Seriál je založený na rovnomennom románe Trenta Daltona. 

za letu – 12. január

Tím zlodejov pod vedením Cyrusa Whitakera čaká neľahká, no o to ambicióznejšia úloha – ukradnúť z paluby lietadla zlato v hodnote 500 miliónov dolárov. Háčik je v tom, že to musia urobiť za letu, vo výške 12 kilometrov nad zemou. Podarí sa im uskutočniť lúpež, ktorá sa zapíše do histórie?

Komédiu vytvorili režisér F. Gary Gray a scenárista Daniel Kunka. Herecké obsadenie je plné známych mien, medzi ktoré patria Kevin Hart, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno a Sam Worthington.

top Gun: Maverick

Pete „Maverick“ Mitchell je pilotom amerického letectva. Hoci je magnetom na problémy, stane sa inštruktorov elitných pilotov stíhačiek v programe Top Gun. Jedným z jeho zverencov je aj Bradley, syn jeho kamaráta Goosa, ktorý mu kladie otcovu smrť za vinu. Popritom sa Pete pripravuje na náročnú súkromnú misiu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite