Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy .týždňa: Tínedžeri a sex, umelci a morálka, človek a pes

.martin Papšo .kultúra .film

Ústrednou témou nových filmov v kine sú rôzne podoby lásky. Bezpodmienečná – napríklad medzi psom a človekom. Vášnivo rozorvaná – medzi umelcami, ktorí to ani inak nevedia. A napokon medzi tínedžermi – tá je veľmi krehká a komplikovaná.

Filmy .týždňa: Tínedžeri a sex, umelci a morálka, človek a pes PRESSFOTO FILM EUROPE Mia McKenna-Bruce ako Tara v dráme režisérky Molly Manning Walker Ako mať sex.

komplikuje ju sex, ktorý zohráva nemalú úlohu aj v druhom prípade. Tá prvá podoba je najjednoduchšia, a preto si ju necháme až na koniec. Nekomplikuje ju nič, je čistá a neskalená ako obdiv voliča Smeru k predsedovi. Zažíva ju chlapec zavretý do klietky so psami. Vždy ich mal veľmi rád, ale týmto sa ich puto len prehĺbi. Ešte predtým si ale povieme pár slov o britských tínedžerkách, ktoré sa vybrali na prázdniny, aby zažili niečo výnimočné. Zvedavo nakukneme aj do rakúsko-uhorskej umeleckej elity, a bude to pohľad veľmi pikantný.

film týždňa: Ako mať sex

Tri najlepšie kamarátky sa po skončení strednej školy vyberú na dovolenku a dúfajú, že zažijú leto svojho života. Program majú pomerne jednoduchý – cez deň kúpanie, v noci bujaré večierky plné alkoholu. Ak sa náhodou pritrafia nejakí sympatickí chlapci, bude to želaný bonus. Spočiatku sú divoké, ukričané a z ničoho nemajú ťažkú hlavu. Starosti im robia len pravidelné ranné opice. Ale to nakoniec nebude ten hlavný problém zájazdu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite