Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: John Lennon, kybernetický útok aj záchrana parku

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka vás pobaví aj nechá v napätí. Nezabudlo sa však ani na tých, ktorí sa radi pri oddýchnu aj niečo dozvedia. A ako to už býva v tomto období zvykom, naladiť sa na Vianoce môžete aj romantickým príbehom.

Seriálové a filmové tipy: John Lennon, kybernetický útok aj záchrana parku

Netflix

the Archies – 7. december

Skupina kamarátov si v 60. rokoch minulého storočia užíva život. Keď sa miestny developer rozhodne zničiť mestský park, v ktorom prežili mnohé významné udalosti svojich životov, rozhodnú sa zakročiť. Na rovnakú strednú školu ako oni chodí aj dcéra developera, z ktorej otcove plány urobili nepriateľa číslo jeden. Čo všetko je partia tínedžerov ochotná urobiť pre záchranu parku v Riverdali?

Indickú hudobnú komédiu režírovala Zoja Akhtar. Postavy pochádzajú z dielne komiksového vydavateľstva Archie Comics, ktoré stojí za Ježkom Sonicom, Životom s Archiem či Desivými dobrodružstvami Sabriny Spellmanovej. Hrajú Agastya Nanda, Khushi Kapoor, Suhana Khan, Vedang Raina, Mihir Ahuja, Aditi Saigal a Yuvraj Menda.

nechaj svet svetom – 8. december

Sandfordovci si prenajmú luxusný rodinný dom, aby si užili spoločne strávený čas. Všetko sa však zmení, keď kybernetický útok rozpúta v meste chaos. Nefunguje internet, televízia, rádio ani pevná linka. Aby toho nebolo málo, pri dverách im zazvoní pár, ktorý tvrdí, že dom patrí im. Podarí sa im zistiť, čo sa stalo?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite