Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Virgin River, Purpurová farba aj Sergio Leone a jeho westerny

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka streamovacích služieb sa nesie v znamení knižných adaptácií. Zoberú nás do Spojených štátov začiatkom 20. storočia, ale do lietadla letiaceho ponad Severné more. Čakajú nás špionážne aj hororové dobrodružstvá.

Seriálové a filmové tipy: Virgin River, Purpurová farba aj Sergio Leone a jeho westerny freepik

Netflix

americká symfónia – 29. november 

Ako vyzerá rok života oceňovaného speváka, skladateľa a inštrumentalistu Jona Batisteho, ktorý spolupracoval s hudobníkmi, ako sú Stevie Wonder, Prince, Lenny Kravitz, Ed Sheeran, Lana Del Rey či Roy Hargrove? V životopisnom dokumentárnom filme, ktorý vytvoril Matthew Heineman, sledujeme popri jeho muzikantskom živote aj ten rodinný. Napríklad jeho snahu byť oporou manželke bojujúcej s leukémiou. Snímka mala premiéru na augustovom filmovom festivale Telluride.

virgin River, 5. séria, 2. časť – 30. november 

Mel a Jack sa snažia spoločne čeliť strate ich nenarodeného dieťaťa. Zároveň jej sestra odhalí, že biologickým otcom Mel by mohol byť muž z Virgin River, s ktorým si ich mama vymieňala ľúbostné listy. Podarí sa im odhaliť jeho identitu? Lizzie sa dozvie, že je tehotná. Mnohí obyvatelia mesta čelia novým výzvam. Čo im prinesú blížiace sa vianočné sviatky?

Seriál vyvinula Sue Tenneyová. Diváci sa môžu tešiť na návrat obľúbených postáv v podaní Alexandry Breckenridgeovej, Martina Hendersona, Tima Mathesona, Annette O’Tooleovej, Benjamina Hollingswortha a Colina Lawrencea. Seriál je inšpirovaný románovou knižnou sériou od Robyn Carrovej.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite