Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Pokračovanie vesmírnych pretekov aj bývalá najbohatšia žena

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka streamovacích služieb vás zoberie do vesmíru, ale mnohé dobrodružstvá vás čakajú aj na Zemi. Patrí k nim cestovanie v čase do 19. storočia, predstavenie známeho amerického komika aj cesta do sveta zločinu.

Seriálové a filmové tipy: Pokračovanie vesmírnych pretekov aj bývalá najbohatšia žena freepik.com

Netflix

miliardárka, komorník a milenec – 10. november 

Kriminálna dokumentárna séria režiséra Baptistu Etchegaraya rozpráva príbeh Liliane Bettencourtovej, dedičky a hlavnej akcionárky kozmetickej firmy L'Oréal. Jej dcéra Françoise podala žalobu na matkiných zamestnancov, ktorí jej matku údajne využívali na vlastné obohatenie.

Patril k nim aj fotograf François-Marie Banier, ktorý od nej dostal obrazy Pabla Picassa a ostrov na Seychelách. Z tejto kauzy sa vykľul politický škandál súvisiaci s podporu bývalého francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho vo voľbách v roku 2007.

kyberbunker: Podsvetie zločinu – 10. november 

Veľký podzemný bunker v pokojnom turistickom mestečku sa stal sídlom skupiny hekerov, ktorí zarábajú na čiernom trhu. Skupina Holanďanov na čele s ich excentrickým vodcom Xenntom sľúbila obyvateľom mesta Traben-Trarbach prosperitu. Namiesto toho sa v ňom začalo prejavovať podsvetie. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite