Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: The Morning Show, Elementy aj tajomstvá jednej štvrte

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka prináša zaujímavé novinky. Patrí k nim boj o prežitie populárnej televíznej relácie či to, ako ovplyvní nová kolegyňa fungovanie knižného vydavateľstva. Dočkáte sa aj animovanej rozprávky alebo dokumentov o nacizme a supermodelke zo 60. rokov.

Seriálové a filmové tipy: The Morning Show, Elementy aj tajomstvá jednej štvrte freepik/Freepik.com

Netflix

obyčajní chlapi – 13. september

Dokumentárny film režiséra Manfreda Oldenburga je príbehom nacistických zverstiev a boja za spravodlivosť. Časť tých, ktorí mali na rukách krv ľudí, ktorí prišli o život, pretože nevyhovovali vtedajšej ideológii, zostala bez trestu. Autor sa zároveň zamýšľa nad tým, čo viedlo obyčajných Nemcov podieľať sa prostredníctvom vojenských jednotiek na neľudských činoch, ktoré sa stali synonymom holokaustu. Rozprávačom je Brian Cox.

štvrtkové vdovy – 14. september

Teresa si užíva život v luxusnej štvrti, ktorej obyvateľom sú problémy bežných ľudí na míle vzdialené. Zdanlivú idylku naruší smrť jej manžela a jeho dvoch najlepších kamarátov. Na povrch začnú vychádzať tajomstvá, zrady a zločiny, ktoré doteraz zostávali skryté. Dajú sa ale dokorán otvorené dvere tajomnej komnaty znovu zatvoriť?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite