Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kazmova onania na striebornom plátne

.tereza Kravecová .kultúra

Pseudonym Kamila Bartošku nie je na Slovensku ani zďaleka taký skloňovaný ako u bratov Čechov, stále by sa dal však považovať za jedného zo známejších českých „youtuberov“.

Kazmova onania na striebornom plátne YouTube

moderátor, hviezdička, a najmä provokatér Kazma Kazmitch má za sebou množstvo uznania hodných vylomenín: v roku 2016 sa dostal počas majstrovstiev sveta v hokeji v Rusku ako maskot priamo na štadión, infiltroval sa so štábom na českú verziu Bez servítky s názvom Prostřeno! (2017) a  chvíľu pred vypuknutím pandémie korony zakopal Range Rover s miliónom českých korún v kufri niekde na poli v Českej republike so základnými indíciami, ako auto a peniaze v ňom nájsť. Práve tomuto kúsku sa okrem iného venuje vo svojom prvom (a snáď aj poslednom) celovečernom filme – ONEMANSHOW: The Movie (2023). 

Keď prídete do kina na najnovší český kasový hit, dostanete k lístkom aj kartičku so žltým trojuholníkovým logom typickým pre Kazmovu identitu. Práve túto kartičku môžete po projekcii počas neodkladného výletu do Prahy hodiť na výstavisku Holešovice do automatu obsahujúceho takmer milión dolárov. Verte, že ide o najvzrušujúcejšiu časť celého filmového zážitku – víkend strávený v nádhernej metropole, ďaleko od kina premietajúceho hlúpe snímky. Stačí iba rozlúštiť šifru, ktorú tvorcovia zakomponovali do filmu prostredníctvom rôznych symbolov a čísiel. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite