Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Lebo medveď

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Všetci riešia medvede. Nebudem predsa zaostávať a vyjadrím sa aj ja. Presne tak sa to totiž na Slovensku patrí – vyjadrovať sa ku všetkému bez ohľadu na to, čo o tom viem, a bez ohľadu na to, ako je to celospoločensky dôležité.

 zrejme nikto na Slovensku sa nevyhol správam o tom, že sa človek v poslednej dobe stretol s medveďom. A nie jeden. Niektorí sa boja ísť do lesa, niektorí sa boja o svoju úrodu, niektorí chodia do lesa ozbrojení, niektorí chcú medvede strieľať, niektorí chcú medvede chrániť. Vyjadril sa dokonca aj generálny prokurátor a svoje vyjadrenie podporil grafickým zobrazením takej kvality, že ten medveď by mu to hádam urobil lepšie.

 Máme veľa medveďov? Áno. Nie. Neviem. Nezaujíma ma to. Každý si nájde odpoveď, ktorá sa mu najviac páči. Stratili medvede plachosť? Áno. Nie. Neviem. Nezaujíma ma to. Podľa ešte stále a ešte vždy na neuverenie predsedu parlamentu Borisa Kollára sa situácia s medveďmi začne riešiť až vtedy, keď medveď roztrhá prvé dieťa, ale musí to byť dieťa politika. A mali by sme ich vystrieľať stovky. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite