Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Komentár Petra Zajaca: Doktor Jekyll a pán Hyde

.peter Zajac .komentáre .komentár týždňa

Dnešnému Slovensku vládne doktor Jekyll a pán Hyde. On riadi naše osudy. Raz ako doktor Jekyll, inokedy ako pán Hyde. Ale najčastejšie ako obaja spoločne.

doktor Jekyll hovorí o neobvyklých obchodných operáciách, o tých, čo zdedili alebo našli u babky na povale, pán Hyde nám televízne účinne ukazuje, čo sám našiel u babky na povale. Doktor Jekyll hovorí, že samozrejme aj on urobil chyby, pán Hyde brýzga, že novinári začali proti nemu od prvého dňa vo funkcii premiéra extrémnu dehumanizačnú kampaň. Doktor Jekyll je zdesený z rastúcich Ficových percent, pán Hyde nás presviedča, že mnohí novinári Ficovi na ružiach ustlali. Doktor Jekyll možno tuší, že Ficovi na ružiach rok a pol ustieľa zlá politika jeho vlády. Drsný pán Hyde buráca, že Kaliňáka nemá rád a podľa neho je to skorumpovaný vagabund, ktorý vydal Slovensko do rúk nitrianskej mafie a je jeden z členov organizovaného zločinu, humanista doktor Jekyll si zase nemyslí, že je automaticky zlý.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite