Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tomáš Drucker: Dva kroky pozadu

.tomáš Drucker .komentáre

Mohol by z toho byť už aj „ikonický príbeh slovenského manažmentu pandémie vzor 20/21“. Po piatich mesiacoch od prvej slávnostnej vakcíny. Po kompletnom zaočkovaní zhruba 700-tisíc ľudí (aj druhou dávkou).

po síce chabej, ale predsa len kampani s hlavným posolstvom „vakcína je sloboda“. Po zverejnení dohody okolitých členských krajín EÚ o opätovnom slobodnom prechode hraníc na základe vzájomne uznávaných dokladov o očkovaní. Vtedy v našom ikonickom príbehu vstupuje na scénu opäť ministerstvo zdravotníctva. A spomenie si, že u nás vlastne žiadny jednotný oficiálny doklad o očkovaní proti covid-19 nemáme. Zabudli. A je to ešte horšie.

Podľa reprezentatívneho prieskumu, ktorý som nechal urobiť a poskytol verejnosti aj vláde pred mesiacom, filozofiu covid-pasov podporuje až 90 % už zaočkovaných ľudí. A z čakateľov na očkovanie presvedčivá väčšina. Pochopiteľne. Lenže práve týmto ľuďom ministerstvo zdravotníctva nateraz ukázalo vztýčený prostredník. Nepochopiteľne. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite