Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Politické (ne)diskusie

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Pozeráte politické diskusie? Aj ja. Dnes vám napíšem o mojich dojmoch z nich.

viem, novela Trestného zákona je v druhom čítaní a zase obmedzili rozpravu k nej – tentokrát aspoň na 62 hodín, bez nočných rokovaní a s prestávkou na obed. Čo viac by už opoziční poslanci mohli chcieť? Navyše sa na tom pohádal kandidát na prezidenta Danko s kandidátom na prezidenta Pellegrinim. Keď už sme pri prezidentských kandidátoch, Matovič nevydržal, že už nie je tak často na kamere, byť predsedom Slovenska mu tiež neprinieslo želanú slávu, na tribúny ho nepustia, tak logicky kandiduje tiež. 

Asi si o sebe najnovšie myslí, že je konzervatívna žena, lebo to bola jeho predstava o kandidátovi OĽaNO, ako ju komunikoval. Hlavne, že ho bude točiť telka a že bude môcť očierňovať všetkých dookola. A keďže kandidátov nie je nikdy dosť, máme tu aj kandidáta Dubovského, ktorému sa úprimne čudujem – hlavne s podporou Kresťanskej únie, Za ľudí a OĽaNO. 

V každom prípade, v politike sa toho deje veľa a nie je to vždy také úsmevné ako kandidát Danko a tohto mládenca príbehy a skúsenosti. A veľa toho sa premietne aj do môjho čoraz „obľúbenejšieho“ žánru – politických diskusií. Dnes vám napíšem práve o nich. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite