Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Spravil Igor Matovič coming out?

.martin Papšo .komentáre

Igor Matovič nedávno vyhlásil, že by chcel, aby na funkciu prezidenta kandidovala seriózna konzervatívna žena. Teraz sme sa dozvedeli, že bude kandidovať on.

tranzíciu z muža na ženu by sme mu možno ešte uverili, ale s tou zmenou na serióznosť to už trochu prehnal. Aký bude mať jeho kandidatúra dôsledok? Mnohí si možno povedali, že aj keď ho určite nepôjdu voliť, bude fajn, ak sa nájde viac kandidátov, ktorí sa vymedzia voči Petrovi Pellegrinimu. 

Aby v tom Ivan Korčok nezostal sám. Problém je v tom, že Igorove (alebo máme už hovoriť Igorine?) vymedzovanie sa bude veľmi pravdepodobne v agresívnom štýle jeho doterajšieho spôsobu sebaprezentácie, ktorú z nejakého dôvodu nazýva politikou. 

„Ak ste sa potešili, že kandidatúra Andreja Danka zvyšuje šance na zvolenie Ivana Korčoka, táto výhoda je teraz vykompenzovaná.“

Tento spôsob kampane teda určite nepomôže Ivanovi Korčokovi, zato môže pomôcť Igorovi Matovičovi, a čo je podstatnejšie – Petrovi Pellegrinimu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite