Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Štátna karanténa – rozhodnutie

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Štátnu karanténu som absolvovala pred 3,5 rokom. A až teraz som sa dočkala súdneho rozhodnutia ohľadom faktúry, ktorú mi za ňu vystavili. Našťastie v môj prospech.

o štátnej karanténe som napísala za tie roky, hádam, už všetko. A rada by som tento nepríjemný a nespravodlivý príbeh uzavrela, ale nedá sa, pretože sa stále súdim. Štát ma totiž zažaloval, že som za štátnu karanténu –  do ktorej som nechcela ísť a nebol na to ani žiaden legitímny dôvod – zaplatila. Súdim sa už viac ako dva roky. 

Predlžovalo sa to nielen preto, že sme si vymieňali so štátom jedno vyjadrenie za druhým, ale aj pre problémy s doručovaním. Konečne som sa dočkala prvostupňového súdneho rozhodnutia. A bolo v môj prospech, čomu sa úprimne teším nielen kvôli sebe, ale aj kvôli ostatným. Nie je to však koniec, pretože štát je povinný sa podľa zákona brániť a odvolať sa. Tak možno o 1-2 roky budem mať právoplatné rozhodnutie krajského súdu. Zatiaľ vám napíšem aspoň o tom prvostupňovom. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite