Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Pred voľbami a po nich

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Sú tu voľby, na ktoré sme tak dlho čakali a tak dlho sa na ne pripravovali. Moratórium už klope na dvere, a preto mám poslednú šancu prihovoriť sa vám pred voľbami.

voľte mňa, lebo som najlepšia, najúžasnejšia, všetkých vás zachránim. Ekonomika bude už len rásť, sociálne dávky dám každému trojnásobné, a čo, rovno štvornásobné. Naše školy budú hneď na druhý deň po voľbách najlepšie v Európe, učitelia sa budú mať ako prasatá v žite. Zdravotníctvo nám bude závidieť aj Švajčiarsko, hneď vyrastie 10 nových nemocníc. Kultúra sa bude topiť v peniazoch a všetci naši športovci začnú vyhrávať na olympiáde. 

Bude svetový mier, celá Európska únia sa zariadi podľa nás, diaľnice sa postavia cez noc. Každý bude zarábať trojnásobok, a čo, rovno štvornásobok toho, čo dnes. Dôchodcovia budú jazdiť trikrát do roka do zahraničia na dovolenku, lebo si to budú môcť dovoliť. Nikto sa už s nikým nebude hádať, spoločnosť sa prestane polarizovať, extrémisti sa upokoja. Schvália sa rovnaké práva pre všetkých, nebudú žiadne kultúrne vojny, byrokracia úplne zmizne. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite