Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Peter Zajac: Vyjasnieva sa

.peter Zajac .komentáre .komentár týždňa

Dá sa to povedať aj jednou vetou: Fico dusil a kaličil Slovensko dvanásť rokov, Matovičova vláda sľúbila nápravu, ale neurobila za tri roky ani len tú najdôležitejšiu vec – neodstránila komunistický systém prokuratúry a ponechala generálnemu prokurátorovi neobmedzenú moc.

v konečnom dôsledku ostalo nastolenie spravodlivosti na polceste, ekonomika strmhlav padá, zdravotníctvo je na kolenách, vzdelávanie vyháňa mladých ľudí zo Slovenska a politická kultúra prerazila ďalšie dno. Predvolebné programy nesľubujú na ďalšie volebné obdobie nič nové. Skutočná zmena sa odkladá, v najlepšom prípade o štyri roky, v horšom nás čaká revízia neexistujúcej minulosti. Robert Fico je zombie, vychádza v noci do miest a obcí, ako upír vysáva Slovensko. Danko je národnou karikatúrou seba samého a Uhrík fašistický antifašista. Všetci sú sluhami Ruska. Vlajkou tejto trojice je minulosť. Nie sú to nijakí postsedliaci, ale lumpenproletári. 

Pellegriniho Hlas stojí na krížnych cestách a čaká na ponuku. Už si stanovil aj cenu – funkciu predsedu vlády.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite