Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V Bratislave otvoria dôležitú dopravnú tepnu. Mestský bulvár prinesie viaceré vylepšenia (+video)

.redakcia .ekonomika

Pre individuálnu a verejnú dopravu ju otvoria v pondelok (16. 11.).

V Bratislave otvoria dôležitú dopravnú tepnu. Mestský bulvár prinesie viaceré vylepšenia (+video) HBreavis

rozšírené chodníky, viac zelene, obojsmerná cyklotrasa, kvalitnejšie betónové povrchy vozovky, komplexne vymenené inžinierske siete či podzemný kruhový objazd pre plynulejšiu dopravu. To sú vylepšenia, ktoré po rozsiahlej rekonštrukcii ponúka v Bratislave časť ulice Mlynské nivy. Pre individuálnu a verejnú dopravu ju otvoria v pondelok (16. 11.).

„Podarilo sa nám vylepšiť pôvodný projekt ulice Mlynské nivy a Bratislavčanom tak môžeme odovzdať ešte kvalitnejší priestor. To, čo sa nám podarilo na tejto ulici, sa snažíme uplatňovať pri všetkých verejných priestoroch. Viac bezpečného miesta pre pohyb chodcov a cyklistov, viac zelene a podpora verejnej hromadnej dopravy,“ povedal primátor Bratislavy Matúš Vallo.

mestský bulvár

Developer HB Reavis, ktorý rekonštrukciu časti ulice realizoval a v jej tesnej blízkosti buduje novú bratislavskú autobusovú stanicu, deklaruje, že v pondelok otvoria kvalitný mestský bulvár.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.posledné
.neprehliadnite