Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Eurofondy bude riadiť nové ministerstvo

.redakcia .ekonomika

Ministerstvo bude riadiť všetky finančné prostriedky z fondov EÚ, ale aj peniaze z nórskeho aj švajčiarskeho finančného mechanizmu. Kontrolovať to bude ÚVO.

Eurofondy bude riadiť nové ministerstvo SITA/Úrad vlády SR

úrad podpredsedu vlády pre investície a informatizáciu SR sa pretransformuje na Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. To bude riadiť všetky finančné prostriedky z fondov EÚ, ale aj peniaze z nórskeho aj švajčiarskeho finančného mechanizmu. V novom programovom období 2021 - 2027 bude toto ministerstvo riadiacim orgánom pre jediný operačný program Slovensko a programy cezhraničnej spolupráce SR - Rakúsko a SR – ČR. Vyplýva to z programového vyhlásenia vlády, ktoré v nedeľu schválil kabinet premiéra Igora Matoviča.

 Nový kabinet sprísni podmienky vo výzvach pre čerpanie Európskych štrukturálnych a investičných fondov (EŠIF) firmám a osobám, ktoré čelia obvineniu z vybraných správnych a trestných deliktov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite