Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sila je späť!

.juraj Malíček .časopis .kultúra

Vlastne ani poriadne neviem, čo som čakal, ale nebolo to nič dobré. Aby sme si rozumeli, Star Wars, respektíve Hviezdne vojny – a ani náhodou nepredpokladám, že by niekto absolútne netušil, o čo ide – sú svojho druhu diagnózou.

Sila je späť! Jonathan Olley/Lucasfilm Ltd./AP/SITA 33-ročná britská herečka Felicity Jones stvárňuje v najnovších Hviezdnych vojnách postavu mladej rebelky Jyn Erso.

ako herpes, alebo obsedantno-kompulzívna porucha, človek to chytí, prekoná, stane sa imúnnym, alebo neprekoná, lebo sa to prekonať nedá, a tak sa s tým naučí žiť. Zvykol som si a keby som to nemiloval, nenávidel by som to. Tá láska je totiž strašne nevďačná, žiadne držanie sa za ruky a prechádzky, romantická fáza je dávno preč a láska ukazuje odvrátenú tvár. Milovať Star Wars je ako milovať pouličnú šľapku, človek by jej modré z neba zniesol, na piedestál ju postavil a ona ide s každým. Za peniaze, fľandra. Veci, čo sa nedajú pochopiť, ak človek nemiluje.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite