Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA PLÁNOVAŤ
Výlet po českých hradoch a zámkoch

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám prezident Slovenskej komory učiteľov Vladimír Crmoman dal zaujímavý tip na dovolenku: „Moja dcéra začala preberať rodinnú tradíciu. Keď bola manželka v jej veku, s bratom chodili po hradoch. Dcéra má taký sen, že sa takto vyberieme celá rodina. Už sme nejaké hrady navštívili, ale nie tak, žeby sme si spravili plán a prešli sústredene, povedzme, šesť hradov.“ Tento rok by české hrady mohli byť obzvlášť zaujímavé, pretože tam oslavujú 700 rokov od narodenia Karla IV. A ten ovplyvnil susednú krajinu ako málokto. Na stránke otecvlasti.eu nájdete zoznam všetkých akcií k výročiu aj interaktívnu mapu miest a hradov, ktoré sú nositeľmi jeho odkazu.
otecvlasti.eu

TREBA SI NOSIŤ
Plynový varič na cesty

Časy, keď nám na dovolenke v kempe stačili na varenie škaredé a nespratné plynové bomby, sú preč. Aj plynový varič musí dnes vyzerať štýlovo, nechceme predsa šetriť na jedle, iba nás baví variť si aj na cestách.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite