Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA OBJAVIŤ
Kapelu Beach House

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme hudobného skladateľa Martina Burlasa požiadali o dobrý tip na hudbu, ktorá ho v poslednej dobe zaujala. Vybral duo Beach House z Baltimoru, ktoré tvorí Američan Alex Scally a Francúzka Victoria Legrand, neter fenomenálneho autora množstva filmovej, džezovej a scénickej hudby, Michela Legranda. Kapela minulý rok vydala krátko po sebe dva albumy Depression Cherry a Thank Your Lucky Stars. Prečo práve táto kapela? „Je to esencia toho, čo považujem za dobré pesničky. Aj komerčne. Majú nápady, sú jednoduché, sugestívne a Victoria Legrand veľmi dobre spieva,“ vysvetlil Burlas. Ak by ste kapelu chceli vidieť naživo, v Európe plánuje koncertovať v júni.

TREBA VIDIEŤ
Ťažkú voľbu

Režisérka Zuzana Piussi v najnovšom celovečernom dokumente prináša pohľad na spoločnosť aj cez zákulisie prezidentskej kampane. Ťažká voľba je česko-slovenským filmom o živote v systéme, kde sa vládne tým najlepším z pokleslých spôsobov. Všíma si správanie voličov, prácu marketingových expertov okolo kandidátov, sleduje prípravy na stretnutia s občanmi, diskusie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite