Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Ste pripravení vytvoriť vládu so Smerom?

.redakcia .časopis .téma

Pred parlamentnými voľbami je dôležité zakrúžkovať tie správne osobnosti. Preto sme vybrali päť kandidátov, ktorých považujeme za dobrú voľbu.

Až do volieb im budeme každý týždeň klásť otázku, ktorá rezonuje v spoločnosti.

Miroslav Beblavý, Sieť

Nie. Ani osobne, ani #Sieť ako celok. Byť prílepkom Smeru by znamenalo obetovať náš program aj dôveryhodnosť.

Ondrej Dostál, OKS na kandidátke SaS

OKS vždy vylučovala spoluprácu so Smerom. A stále to platí. Český sociálnodemokratický politik David Rath bol v roku 2012 zadržaný políciou so sedemmiliónovým úplatkom v škatuli od vína. V rámci obhajoby tvrdil aj to, že si myslel, že je tam víno. Rath sa stal symbolom politickej korupcie a arogancie papalášov. Tento týždeň vyrážam spolu s druhým kandidátom OKS na kandidátke SaS Ivanom Kuhnom a mojím slniečkarským kamarátom mladým liberálom Jakubom Nedobom na spoločnú volebnú tour. Budeme na nej ľudí presviedčať, že Slovensko potrebuje dôkladnú „derathizáciu“. Teda zbavenie sa toho, čo za riekou Moravou symbolizuje Rath a u nás Fico s jeho Váhostavmi a bankovkami v alobale, masérmi a asistentkami, zneužívaním moci na kompromitáciu opozičných politikov a aroganciou voči učiteľom a sestričkám.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite