Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Milosť verejnej mienky

.peter Schutz .časopis .týždeň doma

Je jasné a už o tom netreba pochybovať, že voličmi Smeru by nepohlo, ani keby sa Fico v priamom prenose priznal ku krvismilstvu.

Je jasné a už o tom netreba pochybovať, že voličmi Smeru by nepohlo, ani keby sa Fico v priamom prenose priznal ku krvismilstvu. Na prahu oficiálnej kampane, ktorú odštartoval vyhlásením dňa volieb Pellegrini, testujú hrubú kožu jeho elektorátu (zatiaľ) tri škandály, ktoré by všade inde otočili politickú scénu naruby. Osobne predseda vlády lieta vo dvoch, pričom v slušnej demokracii by stačil aj jeden, aby ho ak nie rovno zložil, tak prinútil k vysvetľovaniu, z ktorého by už sotva vyšiel politicky živý.
Pilierom úspechu Smeru a tým aj slabosti slovenskej demokracie sú hlavné médiá – nežiadajú od Fica vysvetlenia, lebo sú bohato podplácané štátnou inzerciou. (Pričom tie stredne významné s vplyvom – SME, Denník N, ktoré by sa aj rady pýtali, premiér strategicky nulifikuje embargom.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite