Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA ŠPORTOVAŤ Vysoko intenzívne a intervalovo
Genetička Jaroslava Durdiaková a čerstvá spoludržiteľka Ig Nobelovej ceny nám v rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí prezradila, že rada cvičí, a tak sme boli zvedaví, čo je teraz v móde. „U mňa je top najmä Tabata, lebo vidím že funguje. Je to intervalový tréning na princípe 20 sekúnd maximálnej intenzívnej práce a 10 sekúnd odpočinku. Celé cvičenie sa skladá zo štyroch sérií ôsmich intervalov. Mám rada trénerov, ktorí majú dobre premyslené tréningy, kombinujú silu a vytrvalosť, vtedy mám pocit, že to má zmysel a oplatí sa mi to robiť. Potrebujem rozumieť tomu, čo robím, poznať rácio za tým a vidieť výsledok. Vedca v sebe asi nezapriem. Navyše Tabata kombinuje rôzne zostavy cvikov, nie je to nuda. Odporúčam!“

TREBA NAVŠTÍVIŤ Divadelný festival Bridgin'V4
Medzinárodný festival divadiel hrajúcich v angličtine Bridgin'V4 sa koná tento rok prvýkrát. Nápad vznikol na pôde bratislavského jazykového centra The Bridge, ktoré má už štyri roky svoje vlastné divadlo zložené z lektorov angličtiny Bridgin'Drama.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite