Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zázrak na skale

.marína Gálisová .časopis .lifestyle

„Je tu strašne veľa zelene a opustených domov,“ hovorí mi animátorka, ktorá je pôvodom z Filipín, má talianske občianstvo, vyrástla v Miláne a do Kalábrie prišla ako vyplašená veľkomešťanka. „Vyzerá to tu ako v divočine.“ Z agentúry jej volali, že ju na stanici vyzdvihne jeden muž – a prišli traja.

„Je tu strašne veľa zelene a opustených domov,“ hovorí mi animátorka, ktorá je pôvodom z Filipín, má talianske občianstvo, vyrástla v Miláne a do Kalábrie prišla ako vyplašená veľkomešťanka. „Vyzerá to tu ako v divočine.“ Z agentúry jej volali, že ju na stanici vyzdvihne jeden muž – a prišli traja. „Myslela som si, že ma určite zabijú a nechajú v jednom z tých prázdnych domov,“ vraví Stephanie a už sa smeje, pretože si na kalábrijskú drsno-krásnu krajinu stihla zvyknúť. Za milánskou betónovou džungľou jej je aj tak občas trochu smutno. A to ešte v zime pracuje v jednom hoteli v českom Náchode.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite