Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Z Mosta do prosta

.andrej Bán .názory

Charakter rozhoduje. Tak ste si to písali? Milý Most-Híd, včera sme videli vašu obradnú (kolektívnu) politickú samovraždu. Nebude sa vám to čítať ľahko.

Andrej Bán

takže vláda Smer-SD, SNS, Most-Híd a Sieť. V tomto poradí dôležitosti. Je to perfídne a skončí sa to zle vašou vinou. Béla, nepochopili ste, že koketovanie či kolaborácia s Ficovým Smerom je presne to, prečo strany ako Most-Híd, Sieť a KDH dosiahli katastrofálny výsledok. Pretože zlodeji. Pretože oligarchovia. Pretože populisti. Dal som vám tak ako mnohí po vašom hlúpom a nezodpovednom hlasovaní so Smerom na jeho „protiteroristickej legislatíve", čo bol iba krycí názov pre jeho PR založené na expanzii strachu, ešte jednu šancu. Píšem to s ľútosťou, ale tú ste včera pochovali.

„Začnem Mostom-Híd a budem osobný. Už to nie je o ľavici, pravici, socdem, liberáloch či konzervatívcoch, ale o charakteroch a necharakteroch.

Aby sme si povedali veci tak, ako sú: to, čo spravil Procházka Mirovi Beblavému (hovorí sa tomu eufemisticky zrada, keď rokoval poza jeho chrbát na Úrade vlády), ste vy ako Most-Híd včera urobili Sulíkovi, Matovičovi, Lipšicovi a áno, aj Kollárovi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite