Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ukážte, že máte srdce!

.redakcia .video

Vydražte si originálne Šaty zo srdca od špičkových návrhárok.

Najväčšia módna šou Orange Fashion priniesla po prvýkrát vo svojej deväťročnej histórii čisto ženskú energiu, a to v tých najrozmanitejších módnych esenciách. Päť renomovaných módnych návrhárok premiérovo uviedlo svoje kolekcie spoločenských šiat. Vrcholom módnej šou bola špeciálna kolekcia Šaty zo srdca, ktoré módne dizajnérky venovali na dobročinný účel do verejnej online dražby.

Svoju tvorbu prezentovali Jana Gavalcová, Lea Fekete, Veronika Hložníková, Hana Převrátilová a Mária Štraneková.  Aj vy máte teraz možnosť získať unikátny kúsok do svojho šatníka a zároveň ukázať aj svoje dobré srdce. Červené šaty budú totiž pomáhať sociálne znevýhodneným rodinám detí s vrodenou alebo získanou srdcovou chorobu, ktoré sa dlhodobo liečia v Detskom kardiocentre. Práve pre toto jediné zariadenie svojho druhu na Slovensku je určený aj výťažok zo vstupného hostí na 13. ples v opere, ktorého predzvesťou je už tradične práve Orange Fashion.

Pozrite sa na kolekciu Šaty zo srdca, tak ako bola premiérovo uvedená na Orange Fashion 2012.

Online dražba potrvá až do 17. decembra na webovej stránke www.plesvopere.sk/satyzosrdca a vyvolávacia cena je 500 €. Výťažok z nej bude v plnej výške venovaný Nadácii Detského kardiocentra na pomoc rodinám, ktorých deti trpia vrodenou alebo získanou chorobou srdca. Neváhajte a podporte dobrú vec. Zapojte sa už teraz do dražby na www.plesvopere.sk/satyzosrdca

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.redakcia .video
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite