Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Do prezidentského duelu u Závodského neprišiel Peter Pellegrini – čo to znamená podľa Juraja Petroviča

.branislav Závodský .juraj Petrovič .video

V sobotu si zvolí Slovensko nového prezidenta. Ktorý z nich to bude? Akú mali Korčok a Pellegrini kampaň? Ako vidia Slovensko a v čom sa rozchádzajú? Do poslednej predvolebnej debaty rádia Expres prišiel občiansky kandidát Ivan Korčok, druhý kandidát účasť odmietol.

.vysvetlenie Juraja Petroviča 

Peter Pellegrini absolvoval s Ivanom Korčokom otvorenú diskusiu kandidátov v RTVS. Aj vďaka profesionálnemu výkonu moderátorky bola diskusia pomerne ostrá a tvrdá. Ivan Korčok veľmi presne pomenoval Pellegriniho schopnosť meniť názory podľa toho, čo sa mu práve hodí, a tým vlastne ukázal bezobsažnosť jeho sľubov a tvrdení. Pellegrini nemohol čakať, že by u Braňa Závodského mohol bez reakcie protikandidáta šíriť svoje klamstvá a prekrútené posolstvá, ktoré mení podľa toho, ktorých voličov extrému sa práve snaží získať na svoju stranu. Preto je pochopiteľné, že neprišiel. Uvidíme, či ho strach z prehry doženie až tak ďaleko, že sa zníži k účasti v nejakej relácii na Infovojne alebo TV Slovan, kde by mu zrejme nikto neprotirečil.  

Nižšie si môžete pozrieť krátky rozhovor s Ivanom Korčokom pred diskusiou:

A tu si môžete pozrieť krátku reakciu po debate:

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.branislav Závodský .juraj Petrovič .video
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite