Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vo filme: Skvelý Giamatti, hrubozrnný Shakespeare aj citlivý Roden

.martin Papšo .juraj Malíček .rado Macko .video

Strácate sa v ponuke nových filmov? Nezúfajte a nechajte si poradiť našimi odborníkmi, ktorí majú filmy v malíčku. Martin Papšo a Juraj Malíček v novej časti relácie .týždeň vo filme preberajú napríklad aj nový film Alexandra Paynea, romantickú komédiu inšpirovanú Shakespearom (Veľa kriku pre nič) či smutnú českú komédiu s Karlom Rodenom.

VOLUME 4 (premiéry 22. februára)

Zimné prázdniny (The Holdovers, réžia: Alexander Payne)

Americká komediálna dráma. Učiteľ literatúry, neporiadny študent a školská kuchárka spolu neplánovane trávia zimné prázdniny. 

Miluje ma, nemiluje ma (Anyone But You, réžia: Will Gluck)

Romantická komédia o dvojici, ktorá má úžasné prvé rande, ale nečakaný problém ich rozdelí. Obaja sú však pozvaní na jednu svadbu do Austrálie a tak sa rozhodnú predstierať, že tvoria pár. 

Tancuj Matyldo (réžia: Petr Slavík)

Česká komediálna dráma podľa skutočných udalostí. Bohémska matka, úzkostlivý syn a nezodpovedný vnuk spoločne zdieľajú byt, pretože matka o ten svoj prišla. Tri rozdielne temperamenty troch rôznych generácii sa musia spolu naučiť vychádzať. Situáciu komplikuje fakt, že matka začína strácať pamäť. 

 

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.martin Papšo .juraj Malíček .rado Macko .video
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite