Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vo filme: Bulharskí šmejdi, štýloví agenti aj chudiatko Emma Stone

.martin Papšo .juraj Malíček .rado Macko .video

V najnovšej epizóde relácie .týždeň vo filme si predstavíme akčnú komédiu o spisovateľke špionážnych príbehov, po ktorej pôjdu naozajstní agenti. Porozprávame sa aj o bulharskej dráme, kde sa čerstvá vdova stane obeťou škaredého podvodu. Nezabudneme ani na originálnu chuťovku s Emmou Stoneovou. Reláciou sprevádzajú naslovovzatí odborníci: Profesor Juraj Malíček a Ing. Martin Papšo.

VOLUME 2 (premiéry 8. februára)

Argylle: Tajný agent (Argylle, réžia: Matthew Vaughn)

Akčná komédia o autorke špionážnych románov, ktorá je taká dobrá, že to čo napíše, sa aj skutočne stane, a preto sa o ňu začne zaujímať tajná služba.  

Blažine lekcie (Urotcite na Blaga, réžia: Stephan Komandarev)

Bývalú učiteľku, ktorá nedávno ovdovela, pripravia šmejdi o peniaze na manželov hrob. Jej morálny kompas sa v dôsledku ťaživej situácie začne vychyľovať. 

Chudiatko (Poor Things, réžia: Yorgos Lanthimos)

Príbeh o fantastickom vývoji Belly Baxterovej, mladej ženy, ktorú oživil geniálny a neortodoxný vedec Dr. Godwin Baxter. Réžia – rovnako neortodoxný Yorgos Lanthimos. 

Lietanie pre začiatočníkov (Northern Comfort, réžia: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson)

Nesúrodá skupina účastníkov kurzu, ktorý má potlačiť strach z lietania, je vystavená nečakaným komplikáciám počas „vyučovania“. Situácia sa tak skomplikuje, že strach z lietania bude tým najmenším problémom. 

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.martin Papšo .juraj Malíček .rado Macko .video
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite