Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vo filme: Opíjanie za firemné či John Malkovich komorníkom

.rado Macko .juraj Malíček .martin Papšo .video

V najnovšej epizóde relácie .týždeň vo filme sa pozrieme ako sa českí korporátni zamestnanci vybrali na Slovensko opíjať sa za firemné peniaze. Ako sa John Malkovich vybral do Francúzska, aby sa stal komorníkom na panstve Fanny Ardantovej . A tiež ako nová učiteľka v prestížnej internátnej škole učí študentov jesť menej a lepšie a nedopadlo to dobre.

VOLUME 2 (premiéry 11. januára)

Jedeme na teambuiding (réžia: Zuzana Marianková)

Česko-slovenská bláznivá komédia o ožieračke za firemné. Remake rumunského filmu.

Pán Blake k vašim službám (Mr. Blake at Your Service, réžia: Gilles Legardinier)

Francúzska komediálna dráma s Johnom Malkovichom a Fanny Ardantovou. Úspešný anglický podnikateľ po smrti manželky stratí chuť do života. Aby si oživil pekné spomienky ide na výlet do Francúzska na panstvo, kde sa zoznámili. Ubytujú ho tam len pod podmienkou, že príjme prácu komorníka, ktorého dlho márne zháňajú.

Club Zero (réžia: Jessica Hausnerová)

Psychologický triler o zničujúcej sile autority a magnetizujúcej sile moci v krehkom období dospievania. Slečna Novaková prichádza do prestížnej internátnej školy učiť študentov najnovšie stravovacie trendy. Učí ich jesť uvedomelo – menej a lepšie. Kým si rodičia a ostatní učitelia uvedomia, čo sa deje, už je neskoro.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.rado Macko .juraj Malíček .martin Papšo .video
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite