Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vo filme: Futbalová komédia a výhľad pre rok 2024

.martin Papšo .juraj Malíček .rado Macko .video

Koniec roka sa blíži a s ním aj záverečná decembrová epizóda relácie .týždeň vo filme. Juraj Malíček a Martin Papšo sa v nej porozprávajú o zúfalej snahe nešikovných futbalistov streliť aspoň jeden gól do súperovej bránky. Viac premiér tento týždeň nie je a tak aspoň stručne preletíme to najočakávanejšie z budúceho roka.

VOLUME 4 (premiéry 28. decembra)

Aspoň jeden gól (The Next Goal Wins, réžia: Taika Waititi)

Príbeh futbalového tímu Americkej Samoy, ktorý utrpel najhoršiu prehru v histórii kvalifikácií na MS. V roku 2001 prehral s Austráliou 31 : 0. Anglický tréner ich prichádza pozdvihnúť. Cieľom je streliť aspoň jeden gól (pokiaľ možno do súperovej siete).

Zoznam očakávaných trhákov na rok 2024 (takmer všetko sú to pokračovania):

Duna 2, Kung-fu panda 4, noví Krotitelia duchov, V hlave 2, Deadpool 3, nový Votrelec, Beatlejuice 2, Joker 2, Gladiator 2, Spiderverse, Mickey 17 (Robert Pattison u Bong Joon-hoa), The Fall Guy (Ryan Gosling u Davida Leitcha), IF (John Krasinski režíruje seba a Ryana Reynoldsa, hrajú aj Steve Carell, Matt Damon, Emily Blunt), Kráľovstvo planéty opíc, Garfield, Bad Boys 4, Ja zloduch 4, Venom 3, animovaný Pán prsteňov (prequel)

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.martin Papšo .juraj Malíček .rado Macko .video
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite