Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vo filme: Láska a jedlo, Marvels, španielsky horor aj slovenský animák

.martin Papšo .juraj Malíček .rado Macko .video

Strácate sa v ponuke nových filmov? Nezúfajte a nechajte si poradiť našimi odborníkmi, ktorí majú filmy v malíčku. Martin Papšo a Juraj Malíček v novej časti relácie .týždeň vo filme preberajú napríklad aj francúzsku romancu o jedle a láske, novú ženskú marvelovku, bizarný španielsky horor či krásny slovenský animák.

VOLUME 2 (premiéry 9. novembra)

Umenie jesť a milovať (La Passion de Dodin Bouffant, réžia: Anh Hung Tran)

Vzťah medzi kuchárkou a gurmentom. Francúzska kulinárska romanca s Julliete Binoche.

Jak přežít svého muže (réžia: Rudolf Merkner)

Mladá herečka sa snaží po materskej dovolenke vrátiť do práce, ale stretáva sa s klasickými problémami slobodnej matky a zároveň sa zamotáva do bláznivých situácii pri hľadaní novej lásky.

Marvels (The Marvels, réžia: Nia DaCosta)

Pokračovanie filmového seriálu zo sveta Marvelu. Tentoraz to nebude jedna silná ženská hrdinka, ale rovno tri a proti nim megazáporáčka. Jedna úžasnejšia ako druhá.

Tonko, Slávka a kúzelné svetlo (réžia: Filip Pošivač)

Česko-slovensko-maďarský animovaný film. Tonko od narodenia vyžaruje svetlo (doslova). Rodičia ho preto držia doma, aby ho chránili. Všetko sa zmení, keď sa do susedstva prisťahuje tajomná Slávka.

Kukučka (El Cuco, réžia: Mar Targarona)

Španielsky horor o mladej dvojici, ktorá si na týždeň vymení bývanie so starším, bohatým nemeckým párom. Zoznámili sa cez internet. Spočiatku je všetko ideálne a mladí si užívajú veľký dom plný luxusu. Až kým neobjavia tajnú miestnosť...

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.martin Papšo .juraj Malíček .rado Macko .video
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite