Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vo filme: Temné okná, Hercule Poirot aj Hans Blix

.rado Macko .juraj Malíček .martin Papšo .video

V najnovšej epizóde sa porozprávame o novom prípade slávneho belgického detektíva Hercula Poirota, ktorý vymenil nudný anglický vidiek za atraktívne Benátky. Pripomenieme si inváziu do Iraku rozhovorom so šéfom zbrojných inšpektorov Hansom Blixom a na záver sa trošku budeme báť, pri pozeraní traileru nového hororu Dark Windows. Z preďalekých galaxii sa vám prihovárajú Juraj Malíček a Martin Papšo.

VOLUME 2 (premiéry 14. septembra)

Prízrak v Benátkach (A Haunting in Venice, réžia: Kenneth Branagh)

Agatha Christie a ďalší príbeh slávneho francúzskeho detektíva. Upútavka našepkáva, že pôjde tak trochu o horor.

 BLIX NOT BOMBS (réžia: Greta Stocklassa)

Dokumentárny životopisný film. Švédsko-česká režisérka Greta Stocklass sa rozpráva s bývalým šéfom zbrojných inšpektorov Rady bezpečnosti OSN Hansom Blixom. V rekapitulačnom rozhovore sa vracajú do obdobia po 11. septembri 2001, keď sa hľadali v Iraku zbrane hromadného ničenia. Greta sa ho bude pýtať na osobnú zodpovednosť za vojnu a ďalšie hlbokomyseľné otázky.

 Dark Windows (Temné okná, réžia: Alex Herron)

Partii mladých ľudí sa prihodí autonehoda, na následky ktorej umiera Allison (členka partie). Strýko obviní jej kamarátov zo zodpovednosti za jej smrť a oni sa uchýlia do vidieckej chaty trúchliť. A potom sa to celé začne...

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.rado Macko .juraj Malíček .martin Papšo .video
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite