Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Stav emeritného pápeža Benedikta XVI je stabilný, vo štvrtok sa zúčastnil na omši

.tasr .svet

Zdravotný stav emeritného pápeža Benedikta XVI. je stabilizovaný a vo štvrtok popoludní sa zúčastnil na slávení omše vo svojej izbe, informoval v piatok riaditeľ tlačovej služby Svätej stolice Matteo Bruni.

Stav emeritného pápeža Benedikta XVI je stabilný, vo štvrtok sa zúčastnil na omši SITA/Fondazione Vaticana J.Ratzinger via AP

„v súčasnosti je jeho stav stabilný,“ vyhlásil Bruni.

Agentúra AP v piatok pripomenula, že pápež František v stredu počas generálnej audiencie vyzval veriacich, aby sa modlili za 95-ročného emeritného pápeža, lebo jeho zdravotný stav sa zhoršuje a je veľmi chorý.

Bruni neskôr ozrejmil, že zhoršenie zdravia u Benedikta súvisí s jeho vysokým vekom. Ubezpečil, že Benediktovi ošetrujúci lekári mu poskytujú stálu lekársku starostlivosť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite