Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Gruzínsko by malo byť okupované Ruskom, Kazachstan je umelý štát: vyhlásil exprezident Medvedev

.sita .svet

Približne o desať hodín neskôr Medvedevov asistent vo vyhlásení uviedol, že politikov účet údajne napadli hackeri.

Gruzínsko by malo byť okupované Ruskom, Kazachstan je umelý štát: vyhlásil exprezident Medvedev SITA/Yekaterina Shtukina, Sputnik, Pool Photo via AP

bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev vyhlásil, že Gruzínsko by malo byť kompletne okupované Ruskom. Zástupca šéfa ruskej Bezpečnostnej rady to uviedol na sociálnej sieti VKontakte, pričom tento názor odôvodnil tým, že Gruzínsko „predtým neexistovalo“.

Medvedev zakrátko vymazal svoje úvahy, no kým boli zverejnené, viacerí novinári si stihli urobiť snímky obrazovky. Medvedev sa vyjadril, že „po oslobodení Kyjeva a všetkých maloruských území od nacionalistických bánd, ktoré hlásajú nimi vynájdenú ukrajinskosť, sa Rusko opäť zjednotí“. „Kým tam neprídu Rusi, nebude tam poriadok,“ poznamenal.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite