Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Trump zrušil tlačovú konferenciu naplánovanú na výročie vtrhnutia svojich stúpencov do Kapitolu

.tasr .svet

Bývalý americký prezident Donald Trump zrušil tlačovú konferenciu, ktorú plánoval na Floride usporiadať 6. januára, na prvé výročie násilného vtrhnutia svojich stúpencov do budovy Kapitolu vo Washingtone.

Trump zrušil tlačovú konferenciu naplánovanú na výročie vtrhnutia svojich stúpencov do Kapitolu AP Photo/Carolyn Kaster, File

trump vo vyhlásení uviedol, že namiesto toho bude diskutovať o svojich sťažnostiach na zhromaždení, ktoré plánuje zorganizovať v americkom štáte Arizona koncom januára.

Trump v decembri avizoval, že na podujatí sa vyjadrí k americkým prezidentským voľbám z novembra 2020, pričom zopakoval svoje falošné tvrdenie, že v súboji o Biely dom porazil demokratického rivala Joea Bidena.

Takisto sa očakávalo, že exprezident na tlačovej konferencii vo svojom floridskom sídle Mar-a-Lago skritizuje kongresový výbor, ktorý vyšetruje udalosti zo 6.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite