Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zeman zverejnil svoju diagnózu; tvrdí, že Babiš ho prekvapil

.tasr .svet

Český prezident Miloš Zeman priznal, že od poslednej hospitalizácie nefajčí ani nepije. Podľa svojich slov dlhodobo trpí nechutenstvom a má umelú výživu. Uviedol to v nedeľu v rozhovore pre televíziu Prima, v ktorom sa vyjadril aj k povinnému očkovaniu i okolnostiam menovania novej vlády.

Zeman zverejnil svoju diagnózu; tvrdí, že Babiš ho prekvapil AP Photo/Petr David Josek, File

„Stále sa ešte liečim, nie už s covidom, ale s poruchou zažívania,“ povedal Zeman. Ako píše spravodajský server iDNES.cz, prezident o svojom zdraví prehovoril prvýkrát od návratu z nemocnice. „Schudol som približne desať kíl, prestalo mi chutiť jesť a mám umelú výživu. Mám sondu do žalúdka," doplnil.  

Prednedávnom Zeman prekonal ochorenie covid-19. „Mal som ľahký priebeh, pretože som mal predtým trojité očkovanie. Dali mi monoklonálne protilátky a o niekoľko dní bolo po všetkom,“ povedal. V rozhovore Zeman takisto pripomenul, že je zástancom povinného očkovania proti koronavírusu.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite