Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Škriniar si v osemfinále zahrá proti FC Liverpool, ďalším šlágrom bitka PSG - Real Madrid

.sita .svet

Šlágrom osemfinálového diania bude súboj Paríž Saint-Germain - Real Madrid, kde môže dôjsť k súboju Lionela Messiho proti Karimovi Benzemovi.

Škriniar si v osemfinále zahrá proti FC Liverpool, ďalším šlágrom bitka PSG - Real Madrid Facebook/UEFA Champions League

jediný slovenský zástupca v jarnom osemfinále futbalovej Ligy majstrov 2021/2022 Milan Škriniar už pozná meno svojho súpera. Pilier defenzívy talianskeho majstra Interu Miláno si v prvom kole vyraďovacej časti zmeria sily nie s holandským šampiónom Ajaxom Amsterdam ako bolo pôvodne vyžrebované, ale s FC Liverpool. Kým Inter Miláno postúpil do vyraďovacej časti LM prvýkrát po desaťročí, FC Liverpool je šesťnásobný šampión a zatiaľ naposledy sa tešil z „ušatej“ trofeje v sezóne 2018/2019. Potrebu opätovného žrebu si vyžiadalo technické softvérové zlyhanie. Druhý a tentoraz už platný žreb osemfinále LM sa uskutočnil v pondelok popoludní v sídle UEFA vo švajčiarskom Nyone.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite