Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Americký raper Kanye West spustil svoju predvolebnú kampaň

.redakcia .svet

Americký raper Kanye West začal v nedeľu svoju kampaň ako kandidát do prezidentských volieb v USA, ktoré sa budú konať v novembri. Ako informovala agentúra AFP, v prejave na prvom stretnutí s voličmi v meste Charleston sa Kanye West venoval najmä téme interrupcií a otroctvu.

Americký raper Kanye West spustil svoju predvolebnú kampaň Lauren Petracca Ipetracca/The Post And Courier via AP

tento politický míting bol označený za začiatok raperovej kampane v prezidentských voľbách a bol len pre akreditovaných pozvaných hostí. Tí museli podpísať čestné vyhlásenie v súvislosti s rizikami nákazy koronavírusom, mať prekryté horné dýchacie cesty a dodržiavať pravidlo o bezpečnom odstupe, informovali viaceré americké médiá.

Pokiaľ ide o tému interrupcií, Kanye West priznal, že žiadal od svojej manželky Kim Kardashian, aby podstúpila interrupciu, keď čakala ich spoločnú dcéru North.

V súvislosti s interrupciami spomenul aj svojho otca, ktorý tiež od manželky žiadal, aby šla na potrat. „Moja mama mi zachránila život.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite