Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Česko má 19 potvrdených prípadov nákazy koronavírusom

.redakcia .svet

Česká republika v piatok potvrdila nákazu novým koronavírusom u 19 ľudí, pričom za jeden deň tam pribudlo sedem nových prípadov.

Česko má 19 potvrdených prípadov nákazy koronavírusom	Petr David Josek/AP/SITA Český premiér Andrej Babiš uviedol že pri porušení pravidiel karantény, ktoré pre návraty z Talianska vyhlásilo ministerstvo zdravotníctva, hrozí pokuta až tri milióny korún.

v piatok potvrdila Česká republika nákazu novým koronavírusom u 19 ľudí, pričom za jeden deň tam pribudlo sedem nových prípadov. Informoval o tom spravodajský server Novinky.cz. s odvolaním sa na vyhlásenie ministerstva zdravotníctva.

Ani jeden z pacientov nemá podľa ministra zdravotníctva Adama Vojtěcha vážny priebeh ochorenia. Medzi nakazenými je aj 12-ročné dievča a ročné dojča. Traja z nakazených sú v domácom liečení, medzi nimi aj ročné dieťa.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite