Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kráľovná podporuje Harryho a Meghan v rozhodnutí osamostatniť sa

.redakcia .svet

Britská kráľovná sa stretla s princami Harrym, Charlesom a Williamom, aby vyriešili nečakané rozhodnutie mladého páru odísť z prominentnej rodiny.

Kráľovná podporuje Harryho a Meghan v rozhodnutí osamostatniť sa AP Photo/Matt Dunham, File Meghan a Harry sa rozhodli finančne osamostatniť.

britská kráľovná Alžbeta II. po pondelňajšom stretnutí s najvyššie postavenými členmi kráľovskej rodiny na zámku Sandringham uviedla, že rodina bezvýhradne podporuje rozhodnutie princa Harryho a jeho manželky Meghan postupne nadobudnúť finančnú nezávislosť a nezúčastňovať sa na oficiálnych podujatiach vyplývajúcich z ich postavenia. Informoval o tom denník Guardian.

„Moja rodina dnes absolvovala veľmi konštruktívne rozhovory o budúcnosti môjho vnuka a jeho rodiny. Moja rodina bezvýhradne podporuje túžbu Harryho a Meghan začať ako mladá rodina nový život.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite