Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Weinstein dosiahol predbežnú dohodu v hodnote 25 miliónov dolárov

.redakcia .svet

Americký filmový producent Harvey Weinstein a vedenie jeho bývalého filmového štúdia dosiahli dohodu o odškodnení s väčšinou poškodených v prípade obvinení zo sexuálneho zneužívania.

Weinstein dosiahol predbežnú dohodu v hodnote 25 miliónov dolárov AP Photo/Mark Lennihan Harveyho Weinsteina obvinilo niekoľko slávnych herečiek zo sexuálneho obťažovania.

predbežná dohoda s viac ako 30 herečkami a bývalými zamestnankyňami Weinsteinoveho štúdia o odškodnení vo výške 25 miliónov dolárov by mala zastaviť žaloby vznesené proti hollywoodskemu magnátovi a jeho štúdiu, citovali noviny vyjadrenia nemenovaných právnikov.

Osemnásť z údajných obetí si rozdelí 6,2 milióna dolárov, žiadna však nedostane individuálne viac ako 500 000 dolárov. Suma 18,5 milióna dolárov je vyčlenená pre hromadnú žaloby podanú v New Yorku newyorského generálneho prokurátora a prípadné ďalšie žaloby.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite