Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zatkli Vietnamca podozrivého z pašovania ľudí

.redakcia .svet

Vo Vietname v tomto období zasahujú proti prevádzačstvu ľudí. Dôvodom sú tragické úmrtia 39 vietnamských migrantov, ktorých našli v nákladnom aute v Británii.

Zatkli Vietnamca podozrivého z pašovania ľudí Hau Dinh/AP/SITA 28. október 2019 provincia Nghe An, Vietnam: Hoang Thi Ai, matka mladého muža, ktorý tiež odišiel do západnej Európy s vidinou lepšieho života.

vietnamské štátne médiá informovali o tom, že v krajine zatkli muža podozrivého z pokusu o pašovanie svojich spoluobčanov do Nemecka.

Zatknutý Nguyen Minh Cam pochádza z provincie Ha Tinh v strednom Vietname. Mnohí z desiatok mŕtvych vietnamských migrantov, nájdených koncom októbra v chladiarenskom návese kamióna v anglickom grófstve Essex, pochádzali z tej istej oblasti.

Cama budú vyšetrovať pre „organizovanie a dohováranie ilegálnej emigrácie“ Vietnamcov do Nemecka, uviedli miestne online noviny VnExpress.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite