Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Finančník Epstein spísal dva dni pred samovraždou závet, dedičov neuviedol

.redakcia .svet

Americký finančník a odsúdený pedofil Jeffrey Epstein podpísal závet dva dni predtým, ako vo svojej väzenskej cele v New Yorku 10. augusta spáchal samovraždu.

Finančník Epstein spísal dva dni pred samovraždou závet, dedičov neuviedol New York State Sex Offender Registry via AP/SITA

miliardár dedičov svojho majetku neuviedol.

Epstein podľa novín podpísal poslednú vôľu a testament 8. augusta. Advokátska kancelária, zastupujúca Epsteinovu pozostalosť, v pondelok potvrdila, že dokumenty boli minulý týždeň podané na súd na Amerických Panenských ostrovoch. Finančník na tomto izolovanom území USA vlastnil súkromný ostrov. 

Epsteinov majetok bol podľa týchto dokumentov ohodnotený na viac ako 577 miliónov dolárov a prevedený do „fondu 1953", pomenovaného podľa roku, v ktorom sa zosnulý boháč narodil.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite