Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V Moskve sa začala predvolebná kampaň. Bez nezávislých kandidátov

.redakcia .svet

Predvolebná kampaň kandidátov vo voľbách do Moskovskej mestskej dumy sa dnes začína. Prebiehať bude na kanáloch mestských televíznych aj rozhlasových staniciach. Do kampane sa nezapoja nezávislí kandidáti, ktorým to volebná komisia neumožnila.

V Moskve sa začala predvolebná kampaň. Bez nezávislých kandidátov AP/SITA 10. august 2019 Moskva, Rusko: Desaťtisíce ľudí protestovali v uliciach Moskvy proti vyradeniu opozičných a nezávislých kandidátov z miestnych komunálnych volieb.

ako uviedla moskovská volebná komisia, bezplatný čas vo vysielaní dostane 233 kandidátov, ktorí majú právo na to, aby médiá trikrát bezplatne odvysielali ich volebné spoty. K dispozícii majú televízne kanály Moskva-24 a Moskva-Doverije, ako aj rozhlasové stanice Moskva-FM a Radio Moskvy. Ďalší vysielací čas v médiách si kandidáti môžu dokúpiť. 

Moskovská volebná komisia a následne aj Ústredná volebná komisia neumožnili desiatkam nezávislých kandidátov uchádzať sa o hlasy voličov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite